2131378163613590
Zavod Amo, center za psihoterapijo, svetovanje in izobraževanje

Modrost Eneagrama

Modrost Eneagrama

Eneagram je čudovito duhovno orodje.

Z Eneagramom danes opisujemo devet psiholoških modelov duše, ki so jih poznali starejši kristjani in islamski mistiki. Gre za zelo star model, ki razlaga psihološko strukturo človeka in želi razumeti človeško vedenje.

Starodavna modrost in znanje o človeški osebnosti

Stoletja, celo tisočletja je obstajala le ustna tradicija, a v sodobnem času je izšlo nekaj knjig o Eneagramu. O tem, kje in kdaj se je pojavil eneagram še ni točnega dejstva, obstajajo pa nekateri zapisi, ki pričajo o tem, da so se ljudje ukvarjali s človeško naravo že 3000 let in uporabljali znanja Eneagrama pri tem.

Pomen besede ENEAGRAM

Dobesedno Eneagram pomeni devet znakov (ennea = devet, gramma = znak).

Vas zanima več?

Več boste lahko izvedeli na predstavitvi konec avgusta 2019.

O točnem datumu boste obveščeni na vaš e-mail, če nam ga boste zaupali.

  ZANIMA ME ENEAGRAM

  Dovolim pošiljanje mojih podatkov (GDPR uredba).

  Obrazec bo poslal vaše ime, priimek, e-poštni naslov, telefonsko, ter vsebino sporočila na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Z naročilom na e-novičke dovoljujem, da podjetje Zavod Amo, center za psihoterapijo, svetovanje in izobraževanje hrani in obdeluje moje osebne podatke (ime in priimek, e-pošta, telefon) ter spremlja moje aktivnosti na spletnih straneh podjetja Zavoda Amo za zagotavljanje personaliziranih vsebin.
  S poslano prijavo na novičke se prijavljam na e-novičke, ki vključujejo obvestila o izobraževanjih in drugih dogodkih Zavoda Amo. S tem tudi soglašam, da sem seznanjen(a), da se lahko kadarkoli odjavim od prejemanja novic in imam pravico do izbrisa, vpogleda in prenosa svojih osebnih podatkov.
  Prejemanje e-novičke je brezplačno in brez obveznosti. Njihovo prejemanje pa lahko kadarkoli in brez navajanja razloga prekličete. Vaša pravica je, da kadarkoli in brez navajanja razloga zahtevate vpogled, omejitev obdelave, prenos, popravek ali popolni izbris podatkov, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko kadarkoli prekličete to soglasje na info@zavod-amo.si.

  Za radovedne

  Spodaj smo za radovedne dodali link do objave
  Eneagram Osebnosti, objavljeno v Družinska pratika 2015.

  Eneagram osebnosti

  Eneagram Osebnosti, objavljeno v Družinska pratika 2015

  Več o Eneagramu lahko preberete na www.eneagram.info

  Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.