2131378163613590
Zavod Amo, center za psihoterapijo, svetovanje in izobraževanje

Online karierno svetovanje

Online svetovanje in izobraževanje

online karierno svetovanje

Smo v času, ko se moramo zadrževati bolj doma. Ne moremo srečati na izobraževanjih, delavnicah, svetovanjih, v živo in osebno. Čas pa kar teče in nove odločitve in izbire so kljub vsemu pred vami.

Vpisujete se v študijske programe ali srednjo šolo. Nekateri želite pripraviti in urediti dokumente, kot sta prijava in življenjepis, ker bi se radi zaposlili ali zamenjali zaposlitev,… Karierni svetovalci pa smo zaradi krize s koronavirusom morali zapreti vrata. Toda našli smo rešitev.

Sodobne tehnologije

Sodobna tehnologija nam ponuja rešitve in možnosti – online karierno svetovanje. Lahko se srečamo online in kljub temu, kaj naredimo zase. Online se lahko izobražujemo in pridobimo nova znanja ali si zastavimo cilje za čas po »koroni«. Ti »hudi časi« gotovo minejo, mi pa gremo naprej.

Potrebovali boste zanesljivo internetno povezavo, računalnik, tablico ali telefon, ki omogočata zvok in sliko s kamero in mikrofonom. Poslali vam bomo link s povezavo. Tako bomo začeli.

Online karierno svetovanje na Zavodu Amo

Odločili smo se, da ta čas izkoristimo in vpeljemo online karierno svetovanje. Nato bomo vpeljali tudi druga online svetovanja in izobraževanja in morda tudi psihoterapijo. Najprej bodo to vsebine kot so: življenjski ali osebni cilji, nadaljevanje šolanja ali sprememba karierne poti, duhovna rast.

Opis kariernega svetovanja najdete na naši spletni strani Karierno svetovanje. Online svetovanje bo zelo podobo temu, le da bo potekalo na spletu.

Če si takšne storitve želite tudi vi z nami kontaktirajte na info@zavod-amo.si.

>>Prijava na karierno svetovanje<<

Tudi mi se učimo uporabljati nove tehnologije, zato smo oblikovali prijazno ceno za online svetovanje.