Politika zasebnosti


Soglasje za obdelovanje osebnih podatkov in pravice posameznika

S prijavo na dogodek, novice, vprašanje se strinjam s pogoji udeležbe na dogodku in skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) prostovoljno dajem izrecno privolitev, da lahko Zavod Amo kot upravljavec osebne podatke iz prijave zbira in obdeluje:

  • z namenom izvedbe dogodka in vodenja evidence o udeležencih dogodka ter me po e-pošti ali telefonu kontaktira v zvezi s prijavo, potekom, vsebino dogodka in mojim zadovoljstvom z njim ter za pošiljanje prezentacij, ki so bile prikazane na dogodku, ter drugih povezanih gradiv,
  • za namene trženja ter me po e-pošti ali telefonu kontaktira o drugih dogodkih in aktivnostih s področja delovanja Zavoda Amo.

S prijavo na dogodek potrjujem, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki in da imam skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) pravico, da:

  • zahtevam dostop do osebnih podatkov,
  • zahtevam popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave v zvezi z mano, in da imam pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov,
  • soglasje kadarkoli prekličem z obvestilom po elektronski pošti in tako, da sledim navodilom na odjavni strani, povezava do katere je tudi del vsakega poslanega sporočila,
  • pri Informacijskem pooblaščencu vložim pritožbo.

S prijavo na dogodek potrjujem, da sem seznanjen s tem, da:

  • bo upravljavec navedene osebne podatke obdeloval izključno za zgoraj navedene namene, dokler tega ne prekličem,
  • na podlagi posredovanih podatkov ne poteka avtomatizirano sprejemanje odločitev,
  • se osebni podatki hranijo do preklica.