2131378163613590
Zavod Amo, center za psihoterapijo, svetovanje in izobraževanje

GDPR

GDPR uredba

Strinjam se z uporabo podatkov za navedene namene s strani podjetja Zavod Amo, center za psihoterapijo, svetovanje in izobraževanje, Parmova ulica 14, 1000 Ljubljana

Obrazec bo poslal vaše ime, priimek, e-poštni naslov, zadevo ter vsebino sporočila na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo.

Z naročilom na e-novičke ali prijavo na psihoterapijo, svetovanje ali izobraževanje dovoljujem, da podjetje Zavod Amo, center za psihoterapijo, svetovanje in izobraževanje hrani in obdeluje moje osebne podatke (ime in priimek, e-pošta, telefon) ter spremlja moje aktivnosti na spletnih straneh podjetja Zavoda Amo za zagotavljanje personaliziranih vsebin.

S poslano prijavo na psihoterapijo, svetovanje ali izobraževanje se prijavljam tudi na e-novičke, ki vključujejo obvestila o izobraževanjih in drugih dogodkih Zavoda Amo. S tem tudi soglašam, da sem seznanjen(a), da se lahko kadarkoli odjavim od prejemanja novic in imam pravico do izbrisa, vpogleda in prenosa svojih osebnih podatkov.

Prejemanje e-novičk je brezplačno in brez obveznosti. Njihovo prejemanje pa lahko kadarkoli in brez navajanja razloga prekličete.

Vaša pravica je, da kadarkoli in brez navajanja razloga zahtevate vpogled, omejitev obdelave, prenos, popravek ali popolni izbris podatkov, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko kadarkoli prekličete to soglasje na info@zavod-amo.si.