Partnerske/zakonske terapije


Partnerska/zakonska terapija je namenjena je parom ali zakoncem, ki se srečujejo s težavami v partnerskem/zakonskem odnosu, kot so:

  • nerazumevanje,
  • konflikti,
  • odtujenost,
  • nezvestoba,
  • nasilje,…

Terapevtski proces omogoča boljše in globlje spoznavanje sebe, drug drugega, prepoznavanje čustvene dinamike v odnosu, učite se konstruktivne komunikacije, sodelovanja in  gradite odnos na iskrenosti, spoštovanju in zaupanju.

Kako poteka individualna terapija?

S terapevtom/ko se najprej dogovorite za termin svetovalnega razgovora, ki traja 50 minut. Na podlagi tega se odločite za vključitev v terapevtski proces.

Terapevtski proces po navadi traja 12 srečanj (tri mesece, 1 uro na teden). Trije meseci so okvirni priporočeni čas, v katerem se po naših izkušnjah že pojavi sprememba. Terapevtski proces je lahko krajši ali daljši, kar je odvisno od več dejavnikov: narave težav, želje posameznika/para,…

Vse informacije, pridobljene na srečanjih so tajne in se varujejo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) in GDPR.

Kako se vključiti?

Izpolnite spodnji obrazec v katerem zaprosite za svoj termin svetovalnega razgovora in poklicali vas bomo nazaj.

PRIJAVLJAM SE NA:

Dovolim pošiljanje mojih podatkov (GDPR uredba).

Obrazec bo poslal vaše ime, priimek, e-poštni naslov, telefonsko, ter vsebino sporočila na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Z naročilom na e-novičke dovoljujem, da podjetje Zavod Amo, center za psihoterapijo, svetovanje in izobraževanje hrani in obdeluje moje osebne podatke (ime in priimek, e-pošta, telefon) ter spremlja moje aktivnosti na spletnih straneh podjetja Zavoda Amo za zagotavljanje personaliziranih vsebin.
S poslano prijavo na novičke se prijavljam na e-novičke, ki vključujejo obvestila o izobraževanjih in drugih dogodkih Zavoda Amo. S tem tudi soglašam, da sem seznanjen(a), da se lahko kadarkoli odjavim od prejemanja novic in imam pravico do izbrisa, vpogleda in prenosa svojih osebnih podatkov.
Prejemanje e-novičke je brezplačno in brez obveznosti. Njihovo prejemanje pa lahko kadarkoli in brez navajanja razloga prekličete. Vaša pravica je, da kadarkoli in brez navajanja razloga zahtevate vpogled, omejitev obdelave, prenos, popravek ali popolni izbris podatkov, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko kadarkoli prekličete to soglasje na info@zavod-amo.si.